محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

نوع فایل
حجم فایل
نوع پروژه:
۵,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

محاسبات و طراحی سردخانه –محاسبات پروژه سردخانه برای ۳۰ تن گوجه فرنگي و ۱۵ تن كره منجمد در استفاده طولاني مدت

نمونه محاسبات پروژه سردخانه ۳۵۰۰۰ نفري برای شهر نيشابور

محاسبات و طراحی سردخانه برای نگهداری ۴ نوع محصول به مدت ٢ماه برای تعداد ۴٠٠٠٠٠ نفر به مساحت تقریبی ١۶٠×۵۶ متر مربع و دارای ٢٢سالن

در این محصول فایل های pdf  مربوط به محاسبات سه نوع سردخانه مواد غذائی قرار گرفته است:

۱- محاسبات و طراحی سردخانه برای نگهداری ۴ نوع محصول به مدت ٢ماه برای تعداد ۴٠٠٠٠٠ نفر به مساحت تقریبی ١۶٠×۵۶ متر مربع و دارای ٢٢سالن:

١٢سالن بالای صفر برای ميوه که ۶ سالن برای پرتقال ، ۵سالن برای سيب، ١سالن برای اسفناج

دو سالن برای نگهداری گوشت مرغ

دو سالن برای نگهداری گوشت گاو

یک سالن برای پيش سرد کن گوشت گاو

یک  سالن برای تونل انجماد

یک  سالن برای پيش سرد کن ميوه و جدا سازی آن

یک  سالن برای بسته بندی

یک سالن برای باسکول کردن یک  سالن برای حمام و رخت کن در نظر گرفته شده است

۲- نمونه محاسبات پروژه سردخانه برای ۳۰ تن گوجه فرنگي و ۱۵تن كره منجمد در استفاده طولاني مدت

۳- محاسبات و طراحی سردخانه ۳۵۰۰۰ نفري برای شهر نيشابور

محاسبات و طراحی سردخانه ای بامشخصات زیر:

قرار است سردخانه ای در شهر نيشابور براي تامين ۳۵۰۰۰ نفر ساخته شود.

در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريورماه براي مصرف ۲روز اهالي، كشـتار شـده و وارد سردخانه مي شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداري در اتاق پيش سرد كن، مصرف روز بعد به بازار عرضه مـيگـردد و بقيه گوشتها به اتاق انجماد سريع روانه ميشود.

گوشت هاي منجمد شده تا اول دي ماه نگهـداري و از اول دي مـاه تـا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود. (فرض بر آن است كه در اين سه ماه كشتار وجـود ندارد)

– سيب و هلو براي مصرف يك ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري مـيشـود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده ميشود.

– پرتقال در زمستان براي مصرف يك ماه جمعيت، وارد سرد خانه شده و تا آخر مرداد نگهداري مي شود.

– سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يك ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فـروردين تـا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده ميشود.

– خيار و سبزيجات براي مصرف ۱۵روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه ميشود (هميشه)

محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

فرضيات و نكات مهم در انجام محاسبات پروژه سردخانه :

ارتفاع سقف را ۵٫۴ متر در نظر گرفته ايم. اما به علت ايجاد فضاي لازم براي گردش هوا در بـالاي قفسـه ها ويـا باكس پالتها ۱متر فضاي خالي در نظر گرفته شده است.

پس ارتفاع مفيد اتاقها ۴ متر خواهد بود.

ارتفاع قفسه چيني اتاق انجماد سريع و پيش سردكن را ۲ متر در نظر گرفته ايم. چرا كه اواپراتورها در اين اتاقها در سقف كار گذاشته ميشوند.

براي اتاق هاي ميوه فاصله بين پالت هاي چهارتايي ۵۰ سانتيمتر، براي اتاق نگهـداري انـواع گوشـت فاصـله بـين قفسه ها ۵ سانتيمتر در نظر گرفته شده است.

سه كار گر به مدت ۳ساعت در شبانه روز در سردخانه براي هر اتاق كار ميكنند.

يك ليفتراك به مدت معين گفته شده در هر بخش در هر اتاق و راهروها، با بار حرارتي ۴٫۱۷KW در نظر گرفته شده است

عايق بكار رفته در سردخانه پلي اورتان ميباشد.

 

محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

 

فایل محصول با فرمت zip  شامل فایل های زیر است:

فایل Word سردخانه محاسبات سردخانه (کره و گوجه فرنگی )

فایل Word محاسبات سردخانه در شهر لنگرود

 

فایل pdf محاسبات سردخانه (کره و گوجه فرنگی )

فایل pdf محاسبات سردخانه در شهر لنگرود

فایل pdf محاسبات سردخانه شهر تبریز

فایل PDF محاسبات سردخانه شهر نیشابور

 

اصول کار سردخانه به زبان ساده ؛ عملکرد سردخانه

 

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید از طریق ایمیل Ali8000@Gmail.com با ما تماس بگیرید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 2 =